søndag 14. oktober 2007

Pressemelding

Itte møje om å men, har eg fonne ud at jo, de besta e å bare gå offentligt ud me de. Nei, eg e verken forlovte, fått meg type, fonne meg jobb, elle bestemt meg for Jilja elle Bergen.
Nei, de eg nå ska fortella dåkke, e der nok mange så allerede vett, mens andre bare har merka de, men alre fått en bekreftelse frå meg. De har seg nemlig sånn, at når eg va liden, gjekk eg jønå en heftige brille/lapp på aua periode. Gong på gong va brillene plutsele "vekke" elle "tilfeldigvis ødelagte". Trur kje heilt eg forsto at brille va ganske dyrt, å eg såg kje på de som en nødvendig hjelp, men som et ønske om at eg sko sjå domme ud frå mine foreldre.
Som om ikje de va nok, opererte eg åg aua/auene (de e eg litt usikker på) for skjegling. De burde jo ha gjort sitt te at auene mine va sikra ud live, men neidå! Eg skjegle igjen. Sånn egentle jer de meg kje så møje, å de e kje allti, men av å te blir situasjonane litt pinlige nettopp på gronn av skjeglingå.

Eg kan ha en heilt normale samtale, å sjå heilt normalt. Men, så bjynne eg å tenka på de, (skjegle eg, ser eg normalt?) å kjenna itte, å då bjynne de. Eg konsentrere meg om å fokusera me begge auene, men då nytte de kje uansitt.
De e kje adle så merke de heller, å de jo kje sikkert eg jer de kvar gong eg føle eg jer de.
Men, forde eg føle eg jer de, blir de te at eg ser en aen retning. I en tomannssamtale e de kje sånn kjempebra å stå å sjå en heilt aen vei mens du snakke me någen, du kan egentle verka ganske uintresserte i de den andre har å sei, elle enkelt å grett bare framstå som totalt fjerne.
Eg skjems kje øve de, så av å te seie eg "eg vett eg skjegle alså" (akkorat som eg anklage dei for å tenka de), men tingen e de, at då går de meste kje å snakka normalt ittepå, for då blir de te at modparten bare fokusere på om eg skjegle elle ikje.
Sånn, nå vett jaffal et par av norges befolkning at eg skjegle. Å snakke du me meg, å eg ser en aen vei, vett du kæforr. Å sko de ha seg at du snakke om någe totalt uintressant, kan du tenka at de e pga skjeglingå eg ser vekk..
Om eg ska gå te en optiker å få linse, har eg kje tenkt så møje på. Har ingen plana om de foreløpigt. Trur eg har fonne ud kæforret aua der e någe gale me nå, så vurdere sterkt å laga min egen "lapp" å klistra øve de "friska" aua, sånn at de "sjuga" kan trena seg opp.

3 kommentarer:

Astrid sa...

Eg konne ikkje sagt d bere sjøl. Du e ikkje aleina ;)

Kristoffer sa...

Syns de va noge....... ;)

By the way, eg har nye kommentar-rekord... 7 stk! Oh yes, Seven ;)

Bergsåker... sa...

Samboaren: hehe, då e me to, viss me bare går me lappane på likt så se de jedna kje så løye ud heller:)

Doph: hold it, hold it, sjå kor lenge de e si du skreiv någe då..!?;) når du ser i forhold te de så syns eg kje du ska bli så voldsomt høge på perå!:)