torsdag 25. september 2008

Sofadagen.

Eg har tiligare nevnt smartierssjokoladen. O store (teknisk sett e an ganske liden) Smartiessjokoladen, å vanskelighedane me å få tag i an. Eg jor då den STORE feilen å BETRO meg te mine lesara om dei FÅ plassane sjokoladen fremdeles va å finna. VA å finna. Preteritum. De så nå har skjedd, e nemligt de at der e tomt, ØVEALT!Sko alre sagt någe!

På helgø'en på Bogafjell, på narvesen'en på kvadrat, på spar'en på ålgård, heilt tomt! Å di fylle ikje på heller! Eg har i samtlige butikka kjypt dei siste sjokoladane, å itte de he der kje komt mer någen plass. I bjynnelsen tenkte eg at eg måtte bare tenka de versta, at an va gått ud av produksjon, å innstilla meg på de, men eg trudde jo alligavel inni meg at an sko komma. Men nå bjynne de å demra for meg. An komme kje te å komma tebage.

Eg e fullstendigt klar øve at eg e merkelige, men an e heilt fantastiske den sjokoladen! Eg va kje klar te å je slepp på an, di konne jo advart å informert at fansen måtte forbreda seg på å ta farvel! Bevisst fortelle eg at eg vett eg e merkelige før eg fortelle viare. Eg har namligt åg sunke så lågt at eg søkte itte an på internett å ville bestilt, uden hell...


Bjørn Eidsvåg va på radioen en dag, å då va de gjort. De e sånn me mange ting, artista, sanga, bøge jedna, filma, de komme liksom i bølge/peioda, du glømme kor bra de e te du blir minde på de. Eg elske Bjørn Eidsvåg! Den nya pladå ans sko igroen hetta "Lyst," heilt te an såg for seg covere. Bilde av han sjøl, å "Lyst" me store bokstava øve. Så de blei "Pust" i plassen...

For å finna en så e sånn når an e rett øve 50...


...må eg finna en så e sånn når an e i 20 årå!


Quiz: Det å kommunisere godt med barn og unge er et hint for å komme frem til det ordet vi tenker på, hvilket ord tenker vi på?
Svar: Anleggs/maskinarbeider. Heh..ikje heilt de du tenkte? De va en quiz frå et av dei MessTV/sonen greiene. (Nei, eg ser kje de, men di snakkte om de på Forbrukerinspektørene..som eg forøvrigt såg ja!)

5 kommentarer:

Mari sa...

du å den smarties-sjokoladen, bente :)

Anonym sa...

he di rett å slett slutta med den sjokoladen? kjenne te fortvilelsen! kanskje de selle an i andre land då? best å sjekka trur eg! ska me ta en jordomseiling i påsken?

Astrid sa...

Her e d masse igjen av sjokoladen! så bare kom ;)
Haha, d besta e at eg ser for meg deg og "bjørn eidsvåg" på skitur med kakao og sjokolade i sekken!

Anonym sa...

Laffen har ingen problem med å bestilla inn den sjokoladen, til vennepris ;)


hilsen
Laffen22

Anonym sa...

Laffen har ingen problem med å bestilla inn den sjokoladen, til vennepris ;)


hilsen
Laffen22